Urbanisme

Salt comença les obres del carrer Doctor Castany

Les actuacions es faran en un tram de 235 m, amb un pressupost de 175.000 euros i un termini d’execució de 4 mesos

L’Ajuntament de Salt va iniciar ahir les obres de reurbanització del carrer Doctor Castany, entre el carrer Major i l’avinguda dels Països Catalans. Les obres tenen un pressupost de 174.822 euros i el termini d’execució és de quatre mesos.

La proposta inicial de reurbanització d’aquest tram s’ha modificat amb les aportacions dels veïns, tal com va recordar el regidor de Territori, Àlex Barceló: “Després d’escoltar els veïns vam treballar les seves propostes amb els serveis tècnics municipals per tal d’encaixar-les en el projecte inicial i així ho hem fet.” En aquest sentit, el projecte definitiu recull també l’ampliació de les voreres i el soterrament de l’encreuament de línies aèries. Els treballs permetran ampliar les voreres fins a 1,75 i 2 metres d’amplada per complir la normativa d’accessibilitat. També es traslladaran els embornals, s’asfaltarà el carrer i es construirà una plataforma a un únic nivell. La millora de la calçada es tornarà a executar després que s’aturessin els treballs iniciats per l’anterior adjudicatari perquè el resultat no va ser satisfactori.

Jordi Viñas, alcalde de Salt, va explicar que aquest projecte és una de les diferents iniciatives de millora de la xarxa viària de Salt. “Amb el projecte de reurbanització del carrer Doctor Castany continuem les inversions previstes per millorar la xarxa viària del municipi, un eix estratègic que inclou el pla d’actuació municipal. Durant l’actual mandat està previst destinar-hi uns dos milions d’euros.”

El tram de vial en què s’actuarà té una longitud aproximada de 235 metres. També està prevista una franja d’aparcament al costat oest d’entre 1,80 i 2 metres d’amplada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona