Infraestructures i serveis

Consulta a Mas Mates de Roses sobre la circulació

Des d’aquesta setmana i fins al dia 1 de febrer els veïns i veïnes de la urbanització Mas Mates, a Roses, poden fer les seves propostes per al projecte de pla de millora de circulació que planteja l’Ajuntament al seu barri. Per obrir la consulta, l’Ajuntament ha editat un full informatiu on es presenten les mesures que es preveu adoptar: canvis de sentits de circulació, prohibicions d’estacionament, passos de vianants, senyalitzacions proposades, situació de contenidors de recollida selectiva, etc. Els veïns poden presentar els seus suggeriments i propostes d’esmenes a través de la web municipal roses.cat ( apartat Participació ), des d’on s’accedeix al full informatiu i al formulari electrònic per presentar suggeriments. Una altra via per fer-ho és a través de l’aplicació per a mòbils RosesSmart. Un cop recollides aquestes propostes, el consistori valorarà les que es puguin incorporar per millorar la proposta inicial i l’última fase participativa serà una presentació pública prevista per al 16 de febrer.

Des de l’inici del pla de millora de la circulació de Roses, l’estiu del 2019, aquest procés ja s’ha realitzat en més urbanitzacions de Roses com ara La Garriga, Mas Oliva i Santa Margarida.

L’objectiu del consistori és que aquest pla culmini amb l’ordenació total de la circulació al municipi l’any 2023.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia