Infraestructures i serveis

Milloren la seguretat a la Casa Empordà de Figueres

Instal·len càmeres de seguretat i videovigilància a la sala d’exposicions de l’antic escorxador i milloren també l’aïllament tèrmic de l’espai expositiu

L’Ajuntament de Figueres ha millorat l’espai expositiu de la Casa Empordà, amb la voluntat de donar més consistència i fiabilitat a una sala àmplia, situada al costat de l’oficina de turisme principal de la ciutat. Aquests treballs de millora han consistit essencialment en la instal·lació de càmeres de seguretat i de videovigilància a l’espai expositiu, on també s’ha adequat i millorat l’aïllament tèrmic amb el muntatge de filtres solars als vidres exteriors amb l’objectiu que la temperatura sigui més adequada per al manteniment de les peces que s’hi exposen.

El que ara és la Casa Empordà era l’antiga nau central de l’antic escorxador municipal de la ciutat, que ara és ocupada majoritàriament per una sala d’exposicions. L’edifici va deixar de funcionar com a escorxador a la dècada dels anys setanta, i la mobilització ciutadana va impedir que fos enderrocat.

Dignificació

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Figueres, Alfons Martínez, va admetre ahir que aquesta millora permetia fer un pas endavant per dignificar la sala de l’antic escorxador: “Aquesta adequació la deixarà idònia per acollir exposicions. Aquest és un espai diàfan amb molta acceptació entre els figuerencs i les figuerenques i volem potenciar-lo.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia