Medi ambient

El camí de ronda de cala Ametller de Sant Feliu, a punt a l’estiu

Aproven projectes i obres per reobrir-lo, però Costes fa retardar treballs a les cales

El camí de ronda del tram de la Volta de l’Ametller, esllavissat en dos punts pel temporal Glòria el gener de l’any passat a Sant Feliu de Guíxols, tornarà a ser transitable amb vista a la temporada d’estiu. El ple municipal va aprovar la setmana passada, per unanimitat, quatre projectes d’obres per un import conjunt pròxim als 400.000 euros. En concret, refaran el mur de contenció del mirador de les Triadores –al carrer Sicília– i el tram interromput entre les cales del Cap de Mort i n’Oliu, sota el complex residencial Piràmides.

El pressupost global inclou, a més, la reparació dels accessos a les cales Maset i Ametller, impracticables pel trencament de les escales causat per l’onatge, però en aquests dos casos, en ser domini maritimoterrestre, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Josep Saballs, explicava que els permisos de Costes es podrien endarrerir. Per això, optarien per esperar a restaurar els accessos a les cales fins a la tardor. El vistiplau de les administracions de l’Estat i la Generalitat també pot endarrerir la reparació del moll de pedra de Rius i Calvet –430.000 euros més–, sense cap subvenció tampoc, per ara, de Costes, a diferència d’altres obres a la demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia