Infraestructures i serveis

Compte enrere per al porta a porta a Caldes

El 15 de març arrenca la recollida de deixalles porta a porta al nucli de Caldes i diverses urbanitzacions, llevat de les més extenses –Aigües Bones, Franciac i el Llac del Cigne–, on ja fa dies que han suprimit els contenidors dispersos i els han concentrat en un nombre menor d’àrees centralitzades, tancades i amb accés dels residents identificant-se, per millorar el control sobre l’ús que se’n fa.

El regidor de Serveis, Pere Oliveras, destacava que prop de 200 persones van assistir, ahir, a les dues xerrades informatives al teatre municipal, en què també van respondre a una seixantena de dubtes que van arribar per telèfon o Whatsapp, arran de la retransmissió per ràdio. En les dues sessions, el president de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, va argumentar que el repte és passar del percentatge de reciclatge del 30% a un 90% abans del 2035.

Molts veïns del nucli urbà i les urbanitzacions afectades –la intenció és que les altres tres s’hi sumin abans del 2023– ja disposen dels cubells per treure les escombraries a les voreres en els horaris i fraccions establertes cada dia de la setmana. Per als propietaris de segones residències, que ara no les poden visitar pel confinament comarcal, han previst d’entrada un termini ampliat fins a finals d’abril. Els contenidors es retiraran dilluns 15.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia