Infraestructures i serveis

Retards a sis línies de Rodalies per dos atropellaments mortals a Castelldefels i Sitges

Renfe ha fet desviaments selectius de trens regionals per Vilafranca del Penedès

Dos atropellaments mortals a Castelldefels (Baix Llobregat) i Sitges (Garraf) ha provocat retards que han pogut superat els 60 minuts aquest dissabte a la tarda a sis línies de Rodalies. Les línies afectades són l’R2 sud, l’R13, l’R14, l’R15, l’R16 i l’R17 i Renfe ha fet desviaments selectius de trens regionals per Vilafranca del Penedès mentre ha durat les afectacions.

Segons la companyia ferroviària, el primer dels atropellaments s’ha produït pocs abans de les 15 hores a tocar de Castelldefels estació i s’ha pogut habilitar una via alternativa per als combois.

El segon atropellament s’ha produït uns 45 minuts després entre el nucli de Garraf i Sitges, i ha obligat a circular per via única entre les dues poblacions. Segons Renfe, “un cop s’ha retirat el cadàver”, s’ha recuperat la circulació per les dues vies i progressivament s’han anat recuperant les freqüències i els horaris habituals a les línies afectades.

Protecció Civil ha activat la prealerta del Ferrocat fins que s’ha fet el transbordament dels passatgers dels trens afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia