Infraestructures i serveis

Recuperat el servei d’alta velocitat per les dues vies entre Sants i El Prat

Una avaria d’un tren Ouigo havia provocat retards puntuals a l’AVE

El servei d’alta velocitat entre Sants i el Prat de Llobregat funciona ja per les dues vies després que una avaria en un tren Ouigo aquest matí hagi provocat la circulació per via única, amb els consegüents retards a l’AVE, segons ha informat Renfe.

El tren avariat s’ha retrocedit a Sants i s’ha habilitat un altre comboi per cobrir el servei. Les freqüències habituals s’han anat recuperant.

Segons fonts de l’operador, el maquinista ha detectat una incidència entre Sants i el Prat de Llobregat que limitava la velocitat i ha optat per tornar enrere en lloc de continuar.

Els trens de la companyia Ouigo van començar a operar aquest dilluns després de la presentació divendres passat en un acte a l’Estació de Sants.

Ouigo ha obert una investigació per determinar l’origen de l’avaria i està en contacte permanent amb Adif, segons fonts de l’empresa. L’operador compensarà amb el 200% de l’import del bitllet als 199 passatgers que sortien des de Sants, alguns dels quals han optat per buscar altres mitjans.

El tren ha acabat sortint a les 13.07 hores i tenia prevista una aturada a Saragossa, on hi pujaven 66 passatgers més i n’havien de baixar una trentena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia