Infraestructures i serveis

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus reclama accelerar l’estació d’alta velocitat per reactivar l’aeròdrom reusenc

L’organisme demana l’execució de l’estudi de remodelació de la xarxa ferroviària de Tarragona

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus exigeix que s’acceleri l’execució de l’estació d’alta velocitat per reactivar l’aeròdrom reusenc. Una mesura que demanen que s’acompanyi de l’estudi de viabilitat de la remodelació de la xarxa ferroviària de Tarragona.

L’organisme considera que tots dos projectes són “essencials” per consolidar l’Aeroport de Reus com un equipament de proximitat per a la demarcació i complementari al de Barcelona.

A banda, la Taula Estratègica insisteix en la necessitat de comptar amb un pla de mesures específic per a la recuperació i creixement de l’activitat, i també tenir en compte les alternatives d’ubicació de la futura plataforma i terminal en el Pla Director de l’Aeroport que s’està redactant.

L’acord s’ha pres aquest dilluns, en el marc de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, formada pel Govern i les institucions territorials. Tots els agents que formen part de l’organisme han donat suport a l’acord, a excepció de la direcció de l’Aeroport i la subdelegació de Tarragona, que s’han abstingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia