Infraestructures i serveis

El Partit Verd Europeu rebutja l’ampliació del Prat perquè significa “apostar per un model econòmic obsolet”

La formació ecologista, de la qual forma part Catalunya en Comú, demana a Sánchez i Aragonès que aturin el projecte

El Partit Verd Europeu ha expressat aquest dimecres la seva “forta oposició” a l’ampliació de l’aeroport del Prat.

A través d’un comunicat, la formació ecologista ha afirmat que “el sud d’Europa no pot continuar apostant per un model econòmic obsolet” basat en “el turisme de masses”. A més, indica que el projecte està “en completa contradicció amb l’Acord de París”, amb “els objectius del Pacte Verd Europeu” i de la Llei Europea del Clima, i amb els fons europeus de recuperació Next Generation.

Per això, el partit, del qual forma part Catalunya en Comú, demana a Pedro Sánchez i Pere Aragonès que “no tirin endavant l’expansió acordada”. “És hora de construir una economia per al segle XXI”, sentencia el Partit Verd Europeu.

La formació també qualifica d’”inacceptable” que la proposta d’ampliació “comporti la destrucció de La Ricarda, una àrea natural protegida per la Unió Europea”.

A més, recorda que “recentment s’ha obert un procediment pel mal estat de conservació de tot el Delta del Llobregat”. “Un projecte que causaria un dany irreparable a la zona és simplement impensable”, afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia