Infraestructures i serveis

Reiteren la petició de més mossos a la comissaria de Salt

Cinc municipis de l’àrea demanen que s’ampliï la plantilla a 60 agents

La comissaria de Mossos d’Esquadra de Salt disposa avui d’una dotació de 41 agents i dona servei a una àrea formada pels municipis de Salt, Aiguaviva, Bescanó, Fornells de la Selva i Vilablareix. Els cinc municipis reclamen que per cobrir les necessitats d’una població que supera els 43.000 habitants aquest nombre d’efectius s’ampliï fins a uns 60 agents. Per avançar en aquesta direcció, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, s’ha reunit aquesta darrera setmana amb el nou director territorial d’Interior a Girona, Jordi Martinoy. En la reunió, Viñas va traslladar les dades d’incidències tractades durant els darrers mesos des de la Policia Local. Segons aquestes dades, aquest any 2021 les xifres d’incidències són sensiblement inferiors a les dels darrers anys. L’alcalde de Salt destaca: “Malgrat que les xifres són positives i millorem, cal que no abaixem la guàrdia, i en aquesta línia s’emmarca la demanda territorial per ampliar la plantilla de mossos de la comissaria de Salt, per donar un millor servei de seguretat ciutadana a tots els municipis que en depenen.”

En els darrers mesos els cinc alcaldes i alcaldesses ja van enviar una carta als representants de la conselleria d’Interior i es van reunir amb la direcció dels Mossos per reclamar aquesta ampliació. Viñas ha valorat positivament aquesta última trobada i explica que espera que “durant els propers mesos es puguin veure els primers resultats d’aquests contactes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia