Nadal afirma que el nou accés a Setcases estarà llest a l'estiu

El conseller assegura que millorarà el trànsit de vehicles cap a Vallter 2000

«En aquests moments, el gruix de l'obra està molt avançat. El pont ja fa dies que està funcionant bé i ha permès convertir-ne un de només 4 metres d'amplada en un altre que permet el pas simultani de dos cotxes sense problemes», va assenyalar Nadal, que va reconèixer que els problemes han sorgit a l'hora de millorar el traçat de la via i suavitzar un pronunciat revolt en els 200 metres anteriors al pont, que fa 31 metres de llargada. «L'empresa constructora s'ha trobat amb una mina d'aigua i una concessió d'un aprofitament hidràulic, i per això hem hagut de modificar el projecte», va comentar Nadal, que espera que el nou projecte estigui aprovat a finals del mes d'abril.

«He vingut a explicar a l'alcalde que les obres es podran reprendre a principi de maig, i a l'empresa li he comunicat que, ara que ja no fa fred ni neva, pot continuar treballant a les parts no afectades pel projecte modificat», va comentar Nadal. «I d'aquesta manera guanyarà temps», va puntualitzar el conseller, que, tot i els entrebancs a l'obra, assegura que els treballs d'accés estaran acabats abans de l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.