L'Ajuntament impulsa el procés participatiu per sol·licitar la Llei de Barris per al nucli històric de Sant Celoni

L'Ajuntament de Sant Celoni impulsa el procés participatiu per sol·licitar la Llei de Barris, per al nucli històric. Per aquest motiu s'ha convocat, als veïns i veïnes i les entitats de Sant Celoni, a participar al debat ciutadà que tindrà lloc dissabte 18 d'abril a les 10 h a la Sala petita de l'Ateneu.

El debat ciutadà serà uns espai de participació on els ciutadans i ciutadanes de Sant Celoni podran fer aportacions i suggeriments per millorar el nucli històric, d'una manera compartida i consensuada. Es vol incorporar la visió i l'experiència ciutadana al Projecte d'Intervenció Integral, ja que els veïns, les veïnes i les entitats del municipi són els experts en els seus carrers i en la seva gent.

La Generalitat de Catalunya va crear el Fons de foment del programa de barris i àrees urbanes d'atenció especial com un instrument financer de la Generalitat destinat a la rehabilitació i a la promoció de barris i àrees urbanes que, per llurs característiques, requereixen una atenció especial de l'Administració. L'objectiu de la Llei de Barris és la millora des del punt de vista urbanístic, social, econòmic i ambiental, de barris o àrees urbanes, com és el cas del nucli històric de Sant Celoni que abasta la part del municipi que existia a principis del segle XX. Els municipis que volen optar a les subvencions que atorga la Llei de Barris, per un dels seus barris o àrees, han d'elaborar un Projecte d'Intervenció Integral que contempli actuacions tant urbanístiques com socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona