Medi ambient

arenys de mar

Enxampen un vaixell que pescava tonyina esquivant els controls

Agents del Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil van enxampar dijous a la matinada una embarcació que havia pescat tonyines vermelles i que les desembarcava al port d'Arenys de Mar per carregar-les d'amagat en una furgoneta, esquivant tots els requeriments legals sobre desembarcament, transport i comercialització d'aquest preuat peix blau.

En total, es van interceptar uns 670 quilos de tonyina vermella sense cap mena de documentació, etiquetatge o precinte, tot i que la llei obliga que acompanyin aquest tipus de peix fins a la seva comercialització final. La càrrega del peix s'havia dut a terme en una furgoneta isotèrmica d'una coneguda empresa del sector.

La pesca de la tonyina vermella està regulada per la Unió Europea i altres organismes internacionals, que estableixen unes quotes de captura determinades, a més d'altres mecanismes de control.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.