Medi ambient

Medi Ambient

Malràs, nou president del Parc Natural dels Ports

L'alcalde de Prat de Comte i diputat provincial de CiU, Joan Josep Malràs, ha estat proposat per la junta rectora del Parc Natural dels Ports com a nou president de l'entitat en substitució de l'exdirector dels serveis territorials de Medi Ambient a les Terres de l'Ebre, Víctor Gimeno. Encara està pendent el seu nomenament oficial, segons van precisar fonts del Departament d'Agricultura i de Medi Ambient.

Malràs, que també és el president de la intercomarcal d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a les Terres de l'Ebre, és membre de la junta rectora del parc natural des del 2001, any en què es va crear, i ho és en representació de la Diputació de Tarragona. En la seua elecció com a nou president del parc natural, ha pesat el suport que el parc ha rebut els últims anys de la Diputació de Tarragona, gràcies a la seua gestió. Serà el tercer president del Parc Natural dels Ports. El primer va ser, durant l'últim govern del president Jordi Pujol, el regidor d'Horta de Sant Joan, Rafel Clúa, a qui va substituir Gimeno. El vicepresident del parc continua sent Carlos Ferreres de la Sénia, en representació dels propietaris forestals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.