Medi ambient

parc natural

Deu anys del Parc Natural dels Ports de Beseit

Aquest dimarts es compleixen deu anys de la creació del Parc Natural dels Ports de Beseit. Per celebrar-ho s'han programat, fins al dia 29 de juny, deu actes de temàtica variada, oberts a tots els públics i organitzats a cada un dels deu municipis que formen el parc: Tortosa, Arnes, els Reguers, Paüls, Alfara de Carles, Roquetes, la Sénia, Mas de Barberans, Horta de Sant Joan i Prat de Comte.

En l'aniversari es vol homenatjar tota la feina feta en la conservació i dinamització del territori per part d'ajuntaments, entitats, científics, estudiosos i població local.

El tret de sortida dels actes commemoratius van ser les xerrades de divulgació científica del Parc Natural dels Ports que es van fer el dia 17 a Tortosa.

Avui, a Arnes, es farà la presentació del butlletí informatiu del Parc Natural dels Ports, en què hi haurà la presència del director general del Medi Natural i Biodiversitat, Josep Escorihuela.

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà l'acte que es farà a Roquetes.

Els Ports són un massís calcari de relleu escarpat i abrupte situat entre Catalunya, el País Valencià i Aragó, amb molta vida salvatge.

El Parc Natural dels Ports i la Reserva Natural Parcial de les Fagedes dels Ports són dues figures de protecció especial que, des de l'any 2001, garanteixen la preservació dels valors naturals i vetllen per l'aprofitament sostenible dels recursos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.