Serveis

equipaments

Centre cívic per a la gent gran, joves i entitats, a Parlavà

L'objectiu és crear un centre de trobada de la gent del poble, especialment la gent gran que està sola

L'Ajuntament de Parlavà té previst tirar endavant un centre cívic multifuncional al costat mateix del pavelló polivalent. L'alcalde, Quim Sabrià, va explicar que l'origen del centre era donar servei a la gent gran, especialment les que viuen soles. Però finalment, el projecte s'ha ampliat perquè també doni cobertura als joves i a les entitats. “Serà un punt de trobada, per donar vida al poble”, va dir l'alcalde.

L'edifici, amb una superfície de la planta baixa de 220 metres quadrats, aplegarà diversos serveis per a la gent gran, lloc de trobada, però també hi haurà dutxes adaptades i un lloc per rentar la roba. A més a més, per als joves i les entitats, es complementarà amb altres espais com una sala de lectura i biblioteca, despatxos per fer cursets i espais de trobada i assaig per a les entitats.

El projecte, que l'Ajuntament ja ha aprovat definitivament, té un pressupost de 337.792 euros. La Generalitat assumeix el 90% del pressupost. Abans de posar a licitació les obres, l'alcalde es vol reunir amb la Generalitat per assegurar-se el finançament.

L'Ajuntament no descarta una ampliació del centre amb un bar restaurant, que podria oferir un menú econòmic. Aquesta fase podria vorejar els 150.000 euros.

LA XIFRA

337.792
euros
és el cost del projecte del centre cívic multifuncional. El bar restaurant costaria uns 150.000 euros més.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.