Urbanisme

Sant Vicenç aposta pel camp de futbol

És la inversió més alta del pressupost de 9,6 milions que s’ha aprovat per al 2018

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat el pressupost del 2018, que arriba als 9,6 milions d’euros, un 12% més que els números d’aquest any. El consistori, que ha tirat el pressupost endavant amb els vots favorables de CiU (ara PDeCAT) i el PSC i els vots en contra d’ERC i ICV, destaca “l’important projecte de mandat de remodelació del camp de futbol que s’executarà l’any vinent”. El projecte suposarà una inversió d’1,4 milions d’euros, dels quals la meitat es finançarà a través de subvencions públiques. Les obres començaran l’any vinent i es preveu que les instal·lacions siguin una realitat el 2019.

Com ja va explicar aquest diari, els grups de l’oposició d’ERC i ICV no estan conformes amb el projecte del camp. Asseguren que apostar per una remodelació és un error. Consideren que l’actual és petit i no té possibilitat de créixer, ja que està delimitat per carrers i propietats privades.

Pel que fa a les despeses, el pressupost preveu que augmentin un 10,20% i se situïn en els 9.306.796 euros. I pel que fa les inversions, es completaran amb diverses partides: 40.000 euros per al pressupost participatiu i 36.100 euros per a les fases 3 i 6 de la rehabilitació de Castellet, que continuarà avançant.

Santpedor inicia un procés participatiu

L’Ajuntament ha posat en marxa la campanya Tu també fas Santpedor, que insta els ciutadans a participar-hi activament presentant propostes d’inversió per als pressupostos participatius del 2018. L’Ajuntament ha multiplicat per tres el pressupost respecte a la prova pilot que es va fer l’any passat. Enguany es destinen 60.000 euros per empènyer iniciatives que, en aquesta edició, presentaran els mateixos santpedorencs. Per explicar-ne el funcionament, se’n farà una presentació el dia 2 de novembre a les set de la tarda a la capella de Sant Andreu, on es detallarà com es poden presentar les propostes. El febrer es faran les votacions i l’1 de març se sabrà qui són els guanyadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona