Urbanisme

Tall d’un mes al trànsit a Dos de Maig, a Sant Feliu

L’obra del parc Central afecta el tram entre Miquel Surís i Cabanyes des d’avui

Les obres del parc Central de Sant Feliu, entre els jardins de l’asil Surís i l’antiga plaça Alabric, imposen el tall viari d’un tram del carrer Dos de Maig a partir d’avui, dilluns, i durant un termini aproximat d’un mes, segons la previsió del govern municipal. La restricció al trànsit afectarà els dos sentits de la via entre Miquel Surís –ja reobert al trànsit– i Cabanyes i Nou dels Garrofers, de manera que es recomana als conductors que circulin en sentit descendent el pas pel carrer Adèn i en l’ascendent, des de Rufo, cap a Doctor Presas, Miquel Surís i el tram que continuarà sent transitable del vial.

La xarxa d’aigua

L’alcalde, Carles Motas, explica que les obres del parc impliquen reordenar i renovar les canonades d’abastament d’aigua que hi ha sota el ferm. L’afectació implica altres canvis viaris, com ara que el carrer Rufo, habitualment de doble sentit, serà només ascendent mentre duri el tall, tot i que l’espai alliberat de trànsit es destinarà provisionalment a estacionaments en bateria, un increment de places que pal·liarà l’endarreriment del nou pàrquing al solar de l’antiga fàbrica Agglotap.

Pel que fa als treballs del parc, Motas destacava que continuen avançant a bon ritme. I si el temps no ho dificulta, fins i tot se’n podria avançar la conclusió, prevista inicialment per a finals de febrer. Ja s’ha iniciat l’enjardinament en alguns indrets, amb la plantada de palmeres, murs de contenció a tocar de la pineda i la reurbanització de voreres a Nou dels Garrofers, ara pendent d’asfaltar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona