Urbanisme

girona

Obres en marxa al carrer Riu Freser

Les obres al carrer Riu Freser de Girona, en el tram comprès entre els carrers Santiago i Sant Isidre, per tal de convertir l’espai en una plaça han començat aquesta setmana i tenen una durada prevista de cinc mesos. Els treballs, adjudicats a Aglomerats Girona SA per 141.045,98 euros, consistiran a eliminar el carrer asfaltat que actualment separa les dues places existents a banda i banda i unir-les creant un espai únic per a vianants. Desapareixerà, doncs, en aquest tram la circulació de cotxes i també la zona d’aparcaments que hi ha. A més els contenidors es traslladaran. La nova plaça inclourà espais verds, espais de pas i jocs infantils, a més de l’estació de la Girocleta, instal·lada a la zona des de fa més de tres anys.

Des del consistori es destaca que l’obra és fruit del “diàleg” amb l’Associació de Veïns Pla de Palau-Sant Pau per aconseguir disposar d’un nou espai que es convertís en una plaça del barri. Un altre objectiu és millorar la seguretat viària a la zona, ja que es tracta d’un dels punts del barri on es produeixen més accidents. “És un barri molt congestionat, on cal guanyar espais de relació i convivència, que siguin també un petit pulmó per als veïns. I amb les obres no només guanyarem espai per a vianants, sinó que també guanyarem seguretat viària”, ha assegurat el regidor d’Urbanisme i del barri Pla de Palau-Sant Pau, Lluís Martí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona