Urbanisme

Nou aparcament d’ús públic al Pla de Baix d’Olot

El construeix Noel Alimentària en el marc de les obres de la nova planta que fa a la zona

Els festius hi podran aparcar els usuaris dels camps del Morrot

L’Ajuntament d’Olot ha arribat a un acord amb Noel Alimentària per a la utilització pública d’un aparcament que ha d’habilitar al polígon del Pla de Baix en el conjunt de les obres de construcció d’una nova planta en aquest espai industrial de la ciutat.

El regidor d’Urbanisme, Jordi Güell, ha justificat la modificació del pla d’ordenació urbana municipal, que s’ha aprovat inicialment en l’última sessió del ple, dient que ’acord inclou una permuta de terrenys entre les dues parts i trasllada així l’edificabilitat al terreny on es construeix la nova planta. Un dels terrenys està situat a l’avinguda Europa i l’altre, a l’avinguda de França, que flanquegen tota l’illa.

El regidor hi ha afegit que la creació d’aquest espai d’aparcament contribuirà a trencar un continu industrial entre l’escorxador i la nova planta d’especejament, envasat i congelat de carn de porc. A més, i sobretot, perquè els dies no feiners serà d’ús públic. Cal tenir en compte que, a l’altra banda de l’avinguda de França, hi ha la zona esportiva del Morrot, molt freqüentada per jugadors dels equips de futbol formatiu de la Unió Esportiva Olot i alguns altres equips i pel públic. En l’actualitat, uns i altres han d’aparcar directament a banda i banda de l’avinguda.

Güell va informar que, ara per ara, s’hi mouen al voltant d’una mitjana de 150 vehicles cada cap de setmana, amb els consegüents problemes d’aparcament i de moviment de vehicles en un espai que es redueix pels que hi ha a cada costat de la via. De fet, molts usuaris fa temps que demanaven una solució al govern local.

L’illa industrial del Pla de Baix aplega al sector més a tocar de l’accés al centre de la ciutat les naus de la Inspecció Tècnica de Vehicles. L’avinguda d’Europa és un dels accessos a la ciutat des de la ronda nord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona