Urbanisme

S’ultima la proposta per definir l’àrea del campus del Trueta

L’alcalde de Salt explica que aviat es presentarà als consistoris perquè facin els canvis urbanístics que calguin

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, va explicar dilluns al vespre en el ple que la comissió tècnica encarregada de definir el planejament del sector on ha d’anar el futur campus de Salut del nou Trueta està ultimant la seva proposta. “Està a punt de tancar-la i després la presentarà a la comissió paritària de seguiment, més política, en què hi ha els ajuntaments de Girona i Salt i el Departament de Salut. La nostra intenció és tramitar després les modificacions urbanístiques que calguin com més ràpidament millor, però primer ens cal aquesta definició significativa”, va exposar Viñas arran de les preguntes de l’oposició.

Des del PSC es va preguntar per la situació de la comissió, perquè van dir que no se n’havia sabut res des que va fer la primera reunió al gener. La comissió paritària, segons es va explicar quan es va constituir, s’ha d’ocupar de fer el seguiment dels tràmits urbanístics de cada ens i agrupar les necessitats de tots els actors.

Compromís del govern

A més, el portaveu socialista, Joan Martín, igual que la regidora d’IpS-CUP Marta Guillaumes van mostrar la seva preocupació perquè el projecte del nou Trueta no aparegui en el pacte de govern de la Generalitat d’ERC i Junts. Viñas, que és d’ERC, va deixar clar que “un acord de govern no és un pla de govern, i no hi surt tot especificat” i que el compromís de la Generalitat amb el projecte va quedar clar el juliol passat “quan va venir el govern en ple” a “segellar” l’acord per situar el nou hospital i el seu campus a cavall entre el sector sud de Salt i Can Gibert del Pla de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona