Urbanisme

Llum verda al Manhattan de Cullera

El PP aprova en solitari el projecte amb l'abstenció dels socialistes i el vot en contra de l'únic regidor d'EUPV

El ple de l'Ajuntament de Cullera ha aprovat definitivament, aquest matí, el que és el major projecte urbanístic de la Ribera Baixa, el PAI Bega, més conegut com el Manhattan de Cullera, que preveu la construcció de 33 torres i dos hotels de 25 i 40 altures, respectivament. A més inclou la construcció d'un palau de congressos, dos col·legis i un port esportiu.

El pla ha sigut aprovat amb els vots a favor del PP, que té majoria absoluta. L'únic regidor d'EUPV ha votat en contra i el grup socialista s'ha abstingut tot i que sempre s'havia oposat frontalment al projecte. Jordi Mayor, portaveu del grup del PSPV, ho ha definit com una “abstenció crítica”. Segons ha manifestat, no podien votar en contra perquè el pla compta amb tots els informes favorables i a més va a permetre la construcció de dotacions que consideren necessàries com són els dos col·legis i el palau de congressos.

Mayor ha advertit, però, que el seu grup vigilarà que l'equip de govern municipal i també la Generalitat compleixen amb els seus compromisos i doten de recursos econòmics el projecte per tal que aquest tire endavant. Mayor ha expressat que tem que el ple de hui haja sigut un acte propagandístic atés que la crisi pot fer irrealitzable el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona