Urbanisme suspèn la construcció 142 habitatges al Pla de l'Ermita de la Vall de Boí

La comissió territorial d'Urbanisme de Lleida ha decidit suspendre aquest dijous el projecte de construcció de 142 habitatges al Pla de l'Ermita de la Vall de Boí (Alta Ribagorça) per preveure massa habitatges en poc espai, en uns edificis de massa alçada poc adients pel terreny on s'han d'ubicar. El director general d'Urbanisme de la Generalitat, Pere Solà, ha dit que la comissió «veu bé la proposta, però no la manera com s'ha enfocat, a massa alçada i fondària». Amb aquest projecte el número d'habitatges al Pla de l'Ermita superaria els quatre-cents.

La proposta del Pla Parcial del Pla de l'ermita significa una modificació de les Normes Subsidiàries de Planejament de la Vall de Boí per augmentar-ne la densitat, concentrant més habitatges amb la mateixa edificabilitat. Al secPla Territorial de Ponent. Tot i això, el director general d'Urbanisme ha assegurat que el POUM de Montgai podrà aprovar-se definitivament abans d'acabar l'any.

La comissió també ha suspès el Pla Especial del cementiri de la Seu d'Urgell, on la capital de l'Alt Urgell vol construir el nou cementiri amb tanatori i crematori inclosos. Si bé Urbanisme creu que el projecte es podrà tramitar aviat no l'ha pogut aprovar aquest dijous per manca dels informes de mobilitat i de paisatge. El cementiri es construirà en un terreny en pendent, amb un sistema de terrasses.

A banda, la comissió d'Urbanisme de Lleida ha rebutjat la proposta d'un hotel de Ribera d'Urgellet (Alt Urgell) per poder-hi desenvolupar activitats de prostitució. El DPTOP ha suspès el projecte perquè la prostitució «no està regulada ni prevista en terrenys no urbanitzables». L'hotel va obrir-se en un edifici ja existent amb aprovació d'Urbanisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona