Infraestructures

Societat

L'herba que fa planter

L'Ajuntament de Llorenç del Penedès destinarà 450.000 euros a plantar gespa i millorar l'estat de les instal·lacions esportives

No es volen deixar perdre el potencial de l'escola Ramon Sicart

L'Ajuntament de Llorenç del Penedès invertirà, al llarg d'aquest mandat, 450.000 euros en el projecte de reconversió del camp de futbol municipal en un camp de gespa. Aquest projecte anirà acompanyat de petites actuacions d'adequació de la zona d'equipaments esportius: el cobriment de la pista de bàsquet, millores en l'accés a la piscina per a persones amb mobilitat reduïda, i a l'entrada de les instal·lacions.

L'alcalde de Llorenç, Jordi Marlès, confia que aquestes intervencions permetin recuperar l'esplendor del club i l'escola de futbol Ramon Sicart, que havia arribat a tenir un centenar de nens i havia esdevingut un autèntic planter del primer equip. L'entrada en funcionament de l'escola de futbol de Sant Jaume dels Domenys –a dos quilòmetres del poble– ha estat fulminant per al club. La primera temporada ha deixat l'escola de futbol de Llorenç amb la meitat de nens.

Marlès assegura que, des de l'Ajuntament, són conscients de la labor “integradora i de cohesió social” que fan l'escola i el club de futbol, i no es volen deixar perdre aquest bagatge, que havien tingut històricament. Per això, davant la situació, la reacció ha estat immediata. Si fins ara, les prioritats al poble havien estat en les infraestructures de serveis (el clavegueram, l'enllumenat, etc.), ara el govern local es planteja actuacions en un altre sentit. “Ho podrem fer –diu Marlès– perquè els nostres antecessors van ser prudents i van fer bones polítiques d'estalvi abans de la crisi i una bona gestió quan la crisi es va fer present.” Marlès diu que ara ha arribat el moment de fer planter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona