Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Dosrius

Dimarts, 24 abril 2018

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C. C. Calisay. Conferència de literatura catalana Manuel de Pedrolo: entre la utopia i la rebel·lió, a càrrec de Carles Mora, professor de Llengua i Literatura Catalana.

Vilassar de Mar

18.00. Sala Roser Carrau-Espai Cultural Can Bisa. Miquel Martí i Pol: la tendresa s'instal·la en les paraules, a càrrec de Joan Tres i Arnal, Doctor Llicenciat en Filologia Catalana.

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Manuel de Pedrolo, més enllà del Mecanoscrit, a càrrec d'Anna Maria Villalonga i Fernández, professora de la UB, escriptora i comissaria de l'Any Pedrolo.

Palafolls

20.00. Biblioteca. Xerrada de lectura amb l'escriptor Lluís Hernández que presentarà el seu llibre Professionals i la poeta Sandra Blanch amb l'obra Explicant les Punxes.

Roda de Ter

18.00. Porxada de Can Planoles. Xerrada Com estalviar en la factura de la llum, a càrrec de l'Agència Local d'Energia d'Osona. Dins la Setmana del Consum Responsable.

Dimecres, 25 abril 2018

Calella

18.30. Casal l'Amistat. La Declaració Universal dels Drets Humans (Europa segle XX), a càrrec d'Andreu Mayayo, catedràtic d'Història Contemporània i vicedegà de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

20.00. Espai Mercat. Ocells del nostre entorn, a càrrec d'Antoni Abad.

Campllong

20.00. Sala polivalent del local social. Xerrada per a pares i mares sobre Dislèxia, a càrrec de Laia Serrano, mestra d'Educació Primària, especialitat en adults, i màster en pedagogia terapèutica.

Dijous, 26 abril 2018

Arenys de Mar

19.00. Sala Noble del C.C. Calisay. Dels nens inquiets als nens inquietants. Una mirada psicoanalítica a l'hiperactivitat i l'autisme, a càrrec de Liliana Montanaro i Jordi Alcàsser.

Arbúcies

19.00. Can Delfí. Conferència Solidaritat d'anada i de tornada. Lluites per a un món més just. Dins el cicle Arbúcies al món, a càrrec de Jordi Planas Bosch, coordinador de la comissió Agenda Llatinoamericana Mundial.

Divendres, 27 abril 2018

Lloret de Mar

20.00. Club Marina Casinet. Xerrada Els protestants, de Josep-Lluís Carod Rovira.

Dissabte, 28 abril 2018

Blanes

10.00 a 12.00. Casa de Cultura. Les dificultats d'aprenentatge. Dins el cicle de Xerrades-Espai Debat.