Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Dosrius

Dimecres, 20 setembre 2017

Mataró

19.30. Sala d'actes Fundació Iluro. La societat del futur, a càrrec de Joan Majó Cruzate, doctor en enginyeria i polític.

Llagostera

19.00. Teatre Casino Llagosterenc. Xerrada informativa Llagostera la recollida de residus. Es renova!.

Dijous, 21 setembre 2017

Arenys de Mar

17.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Calisay. Xerrada i passejada pel costat de la platja Per la teva salut: fes a peu!.

Montgat

19.00. Sala Pau Casals. L'esport i la superació a la vida, a càrrec de l'esportista Martin Berchesi Manzione, Handbiker professional.

Manlleu

17.00. Espai Coworking. Xerrada prèvia a la Fira Porc i Cervesa 2017. Xerrada: Crowdfunding: el micromecenatge com a oportunitat, amb la companyia cervesera del Montseny.

Divendres, 22 setembre 2017

El Masnou

20.00. Can Malet, segona planta. La comunicació en la família.

Vilassar de Mar

19.30. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. Xerrada Síria, desastre humanitari, a càrrec de Raúl Donoso Fernández, sociòleg.

Tona

19.00. Biblioteca Caterina Figueras - Tona. Xerrada sobre herbes remeieres, a càrrec de Rosa Maria Parecolls.

Dissabte, 23 setembre 2017

Sant Vicenç de Montalt

10.00. Centre cívic El Gorg. El passeig del Marquès de Casa Riera, arquitectura i societat, a càrrec de Lluís Grau, arquitecte. Seguidament, passejada comentada pel passeig i refrigeri.

El Masnou

11.30. Biblioteca Joan Coromines. Confiança i vulnerabilitat, a càrrec de Xavier Caparrós.

Santa Coloma de Farners

18.00. Biblioteca Joan Vinyolí. Xerrada Camí lebaniego i camí Vidiniense. De San Vicente de la Barquera a León, a càrrec de Josep Danés.

Vic

18.30. Temple Roma. Cicle de conferències de filosofia Plató i el desig de la veritat / Realitat i ficció segons Aristòtil .

Navarcles

18.00. Sala d'actes. Xerrada Viatge a Rondonia (Brasil), el repte de salvaguardar la biodiversitat, a càrrec de Bet Bedmar, graduada en biologia ambiental per l'UAB i Salvador Puigmartí, graduat en biologia ambiental per l'UAB.

Dilluns, 25 setembre 2017

Moià

19.00. Can Carner Moià. Les cooperatives de serveis en l'activitat artesanal - un model per a reforçar i complementar l'activitat econòmica dels artesans, a càrrec de Mireia Franch,membre de la cooperativa de treball associat Sambucus i exdirectora general d'Economica Cooperativa, social i Autoocupació de la Generalitat.

20.00. Hotel d'Entitats. Xerrada Què són les demències i què podem fer?,  a càrrec de Joan Catena.

Dimarts, 26 setembre 2017

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran. Omplir-se de saviesa. Un camí per fluir amb la vida. A càrrec d'Assumpció Salat i Bertran.

Roda de Ter

19.30. Biblioteca Bac de Roda. Xerrada a càrrec de Marc Padrosa: L'ozó: a casa nostra.