Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Dosrius

Dimarts, 21 novembre 2017

Cabrera de Mar

19.00. El Castellet. Xerrada La meva experiència. Et puc ajudar?, a càrrec d'Arantxa Arandigoyen.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Calisay. Francisca Vidal: el discret destí d'una violoncel·lista, a càrrec de Victòria Palma, comentarista musical.

El Masnou

18.30. Sala Joan Comellas. Vivaldi: el mite i l'enigma, a càrrec de Xavier Chavarria, seguida d'un col·loqui.

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Les principals institucions a Catalunya, a càrrec de Francesc Pau Vall, director de l'Oficina de Dret Comparat del Parlament de Catalunya.

Santa Eugènia de Berga

20.30. Sala de plens de l'ajuntament. Xerrada energètica.

Dimecres, 22 novembre 2017

Mataró

17.00. Casal de gent gran de Rocafonda. Com afrontem el dolor, a càrrec de Josep M. Picaza, metge geriatre del servei de PADES de Mataró.

Premià de Dalt

19.00. Biblioteca Jaume Perich i Escala. No et donis per vençut, no perdis la il·lusió, esperança i resiliència, a càrrec de Nadia Ghulam.

Sant Pol de Mar

20.30. Sala Ainaud de Lasarte. Xerrada sobre l'educació en positiu, adreçada a mares, pares i docents, a càrrec de Marta Ponce, pedagoga, mediadora i consultora sistèmica.

Calella

18.30. Casal de l'Amistat. Sabem cap a on anem?, a càrrec de Joan Majó, doctor en Enginyeria Industrial per al Universitat Politècnica de Catalunya, exministre d'Indústria i Energia.

Blanes

18.30. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal. Xerrada Això és violència?, amb el SIAD, Servei d'Informació i Assessorament a la Dona de Blanes.

Taradell

18.00. Centre Cultural Costa i Font. Teatre-Conferència sobre l'assetjament escolar.

Vic

19.30. Sala d'exposicions de l'Escola d'Art i Disseny de Vic. Conferència: Què fer davant de situacions de violència masclista? A càrrec d'Alba Alfageme i Casanova.

Manlleu

17.00. Casal Cívic Frederica Montseny. Dimecres culturals de l'Associació de la Gent Gran del Casal. Xerrada sobre: Quins drets tinc en sanitat? A càrrec de Mònica Quintero.

19.00. Biblioteca municipal. Xarxampa. Xerrada-taller sobre relacions igualitàries. A càrrec de l'Associació Conexus.

Dijous, 23 novembre 2017

Lloret de Mar

19.00. Biblioteca municipal. Conferència inaugural Cicle Cinema i Dona.