Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Matadepera

Divendres, 20 abril 2018

Castellterçol

20.00. Centre Espai Escènic. Què ha passat des que som Comarca?.

Navarcles

20.00. Biblioteca Sant Valentí. Xerrada (Re)descobrir una època oblidada de la literatura catalana.

Argentona

19.00. Biblioteca. Xerrada Els llibres de natura d'Argentona, a càrrec d'Oriol Bassa i Vila, naturista, enginyer de forests, president de l'entitat Natura i autor de diverses guies i llibres de natura del Maresme.

20.00. Sala de plens de l'antic ajuntament. Xerrada Com demanar una subvenció de l'Ajuntament.

Mataró

19.00. Can Boet. Gens i ossos, noves aportacions de la genètica, a càrrec de Cristina Rihuete-Herrada i Camila Oliart, investigadores del Departament de Prehistòria i del Laboratori de Bioarqueologia Humana de la UAB.

Arenys de Mar

19.00. Ateneu Arenyenc. 2a xerrada sobre el Museu de Montserrat, a càrrec de Montse Viader.

Dissabte, 21 abril 2018

Castellcir

19.00. Sala Sant Jordi. Conferència Civisme: disfrutem de l'entorn més proper al més llunyà, a càrrec d'Arcadi Puig.

Manlleu

18.00. Casal cívic Frederica Montseny. Conferència Dones que afronten la islamofòbia i els masclismes com a feministes musulmanes amb la intervenció de Naima El Akil, periodista; i  Yaratullah Monturiol Virgili, islamòloga i escriptora.

Dilluns, 23 abril 2018

Igualada

18.00. Teatre Municipal l'Ateneu. Conferència de l'AUGA Som responsables del que és va fer en el passat? Justícia intergeneracional, a càrrec de Júlia Pareto.

Dimarts, 24 abril 2018

Manresa

20.00. Sala d'actes del centre cultural el Casino. Conferència El camí que va obrer Raimon Panikkar: La humanitat cap a una nova consciència, a càrrec de Xavier Merlloni, antropòleg i teòleg.

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Manuel de Pedrolo, més enllà del Mecanoscrit, a càrrec d'Anna Maria Villalonga i Fernández, professora de la UB, escriptora i comissaria de l'Any Pedrolo.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C. C. Calisay. Conferència de literatura catalana Manuel de Pedrolo: entre la utopia i la rebel·lió, a càrrec de Carles Mora, professor de Llengua i Literatura Catalana.

Roda de Ter

18.00. Porxada de Can Planoles. Xerrada Com estalviar en la factura de la llum, a càrrec de l'Agència Local d'Energia d'Osona. Dins la Setmana del Consum Responsable.

Dijous, 26 abril 2018

La Pobla de Claramunt

19.00. Cau Jove, sala polivalent. Xerrada El meu fill/a vol marxar a l'estranger.

Arbúcies

19.00. Can Delfí. Conferència Solidaritat d'anada i de tornada. Lluites per a un món més just. Dins el cicle Arbúcies al món, a càrrec de Jordi Planas Bosch, coordinador de la comissió Agenda Llatinoamericana Mundial.