Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Matadepera

Dimecres, 24 gener 2018

Manlleu

17.00. Casal cívic Frederica Montseny. Xerrada sobre reanimació pulmonar Què és i com s'utilitza la RCP, a càrrec de la doctora Sara Sánchez i la doctora Sofia Segòvia.

20.30. Sala d'audiovisuals del Col·legi La Salle. 3a xerrada col·loqui Com prevenir addiccions en els fills adolescents?, a càrrec de Roser sellés, coaching. Dins el cicle Xerrades-Col·loquis.

Dijous, 25 gener 2018

Manresa

19.00. Auditori de la Plana de l'Om. El cervell adolescent, a càrrec de David Bueno, doctor en biologia i professor i investigador de genètica a la UB.

Montgat

18.00. Sala Albénz. Cicle de conferències de l'aula d'extensió universitària TIMO amb Al -Andalus, puente entre la ciencia árabe y la ciencia europea, a càrrec de Juliol Samsó Moyal, arabista i historiador.

Mataró

18.30. Unitat Comarcal Maresme AECC. Com donar suport als pacients de càncer.

Arenys de Mar

18.00. Sala Noble del C.C. Calisay. L'inici de la vida II, a càrrec d'Imma Lizondo.

Vic

18.00. Museu Episcopal. Parlem d'art La creu de Sant Joan de les Abadesses: una obra d'art excepcional, a càrrec de Marc Sureda, conservador del Mauseu.

Manlleu

18.00. Sala de sessions de l'Ajuntament. Conferència Viatge per l'univers, a càrrec de Francesca Masnou Puntí, llicenciada en Ciències Exactes, ex professora de matemàtiques de l'Institut Jaume Callí i de la UVic. Dins el cicle de conferències de l'Aula Oberta.

18.30. Auditori-capella del Col·legi La Salle. Xerrada taller El futur és aquí i ara -Tu decideixes, a càrrec de Joan Anglada de SECOT, entitat de voluntariat sènier d'orientació empresarial. Dins la 3a edició de les xerrades taller col·loqui del projecte CIA (Crea Idea Actua).

Divendres, 26 gener 2018

Santpedor

19.30. Capella de Sant Andreu. Xerrada Col·lectiu Solar.

Dosrius

19.00. Casal de les Cotxeres. Xerrada informativa sobre les àrees de contenidors a Canyamars. Els assistents tindran la possibilitat d'adquirir gratuïtament un rotlle de bosses per a les restes verdes de jardí.

Malla

20.00. Teatre. Conferència Catalunya i l'Europa futura, a càrrec de Juli Gutièrrez Deulofeu. Dins el cicle de xerrades Espai Pratdesaba.

Sant Feliu Sasserra

19.30. Biblioteca Sant Pere Almató. Xerrada La Història de Sant Feliu Sasserra II: La medicina.

Dissabte, 27 gener 2018

Navarcles

18.00. Sala d'actes de la Creueta centre cultural. Xerrada Experiències de la visita al camp de concentració nazi de Mauthausen, a càrrec dels alumnes de l'Institut Gerbert d'Aurillac.