Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

Montcada pressiona per cobrir l'R2

Membres de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total, els portaveus municipals i tècnics de l'Ajuntament van fer dilluns la primera reunió de la taula de treball que definirà les actuacions per pressionar el gestor d'infraestructures estatal, Adif, perquè faci efectiu el compromís de cobrir el tram de la línia R2 de connexió amb França al seu pas pel municipi segons l'acord firmat el 19 de novembre del 2007. L'acord, que està pendent de resolució judicial per un contenciós administratiu, estipulava que s'executaria de manera coordinada amb la construcció de la línia d'alta velocitat. La trobada també va servir per exposar que la comissió per cobrir les vies ha començat a treballar en l'elaboració d'una campanya comunicativa per forçar el compliment del compromís.

L'alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), va explicar que s'havia posat en contacte amb Adif per demanar solucions a problemes derivats de les obres de l'alta velocitat, com ara el pou de ventilació del parc de les Aigües, que havia d'estar finalitzat el 2013; la retirada de terres i el condicionament de la sortida de la línia als terrenys de Font Freda, i el pou de ventilació al carrer Jaume I, que s'havia d'acabar l'any passat. Campos va amenaçar amb recórrer a un notari per denunciar públicament els incompliments i va assegurar que s'ha acabat el fet que Montcada sigui una “colònia” d'Adif.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia