Montcada i Reixac

Successos

Causa dos ferits en accionar la parada d’un tren

Els Mossos d’Esquadra i la policia local de Cerdanyola del Vallès han detingut un home que va causar dos ferits en accionar el polsador d’emergència d’un tren de Rodalies, quan aquest estava circulant per Montcada i Reixac.

Xarxa ferroviària

Els trens de la línia R7 de Rodalies no circularan fins al pròxim 27 d’agost

El servei, que uneix les estacions Barcelona Sant Andreu Arenal i Cerdanyola Universitat, s’atura durant gairebé un mes per la davallada de viatgers

medi ambient
urbanisme

Montcada fa un pas per protegir el pla de Reixac

L’Ajuntament de Montcada i Reixac té molt clar que cal protegir el pla de Reixac, un corredor verd de 450 hectàrees. En aquesta línia, ja ha sol·licitat a la Generalitat que retiri l’Àrea Residencial.

Successos

Cinc detinguts per l’homicidi d’un avi a Castellar del Vallès

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones per la seva presumpta relació amb l’homicidi d’un ancià de 80 anys, que va morir com a conseqüència de les ferides sofertes en el transcurs d’un robatori violent al seu domicili, el mes de juny de l’any passat.

Infraestructures

Tota l’obra civil per cobrir les vies a Montcada, a concurs al setembre

La primera reunió de la comissió de seguiment per cobrir les vies de la R2 a Montcada i Reixac es va tancar sabent-se que al setembre es publicarà en el BOE un únic concurs per tota l'obra civil.

municipal
infraestructures

L’eix Besòs vol 2.300 milions per executar 130 projectes

Els cinc municipis presenten les apostes per convertir el territori en un nou eix de centralitat metropolitana. Es vol impulsar els drets socials, millorar el medi ambient i incidir en l’urbanisme.

Demanaran anul·lar l’ARE de Mas Duran

El govern de Montcada i Reixac vol que la Generalitat anul·li l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) de Mas Duran aprovada l’any 2009 i que preveïa la construcció de 2.130 pisos al Pla de Reixac,...

comerç

Lidl inverteix 7,5 milions en un supermercat als Tres Molinos

Lidl invertirà 7,5 milions en les obres de construcció d’un nou supermercat, el més gran i emblemàtic de l’Estat espanyol, a l’espai que fins el 2011 va ocupar el restaurant Tres Molinos.

Urbanisme

Montcada dedica una plaça als capellans obrers

Montcada i Reixac reconeix la tasca feta pels capellans obrers dedicant-los una plaça al barri de Can Sant Joan. En el ple del mes de maig es va decidir donar llum verd a la proposta de la comissió que...