Política

Homs s'obre a “dialogar” amb Sánchez però vincula qualsevol acord a un referèndum

El portaveu de DL demana al PSOE que expliqui “en què es diferencia del PP” en la qüestió nacional

Acusa el líder dels socialistes espanyols de ser una “mala còpia” de Rajoy davant debat català

El portaveu de Democràcia i Llibertat (DL) al Congrés, Francesc Homs, ha intervingut al debat d'investidura reclamant al candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, que assumeixi el referèndum d'independència “si vol fer un canvi de veritat”. En aquest sentit, Homs ha assegurat que el seu grup està “disposat a contribuir al canvi i disposat a dialogar” amb el PSOE a partir del proper dilluns, però li ha remarcat que qualsevol possibilitat d'acord o pacte amb DL passarà inevitablement per la celebració del referèndum. “No saben què preguntar o temen la resposta?”, ha preguntat.

El portaveu de Democràcia i Llibertat ha acusat Sánchez d'estar demostrant fins ara ser “una mala còpia de l'estil del senyor Rajoy” pel que fa al debat sobiranista català.

A la seva intervenció en el debat d'investidura, Homs ha indicat que ha vist que Sánchez, com Mariano Rajoy, ha decidit que no té “res a parlar amb els independentistes”, és a dir, “ni més ni menys que amb dos milions de ciutadans” representats per DL i per ERC.

I ha considerat que igual que el president del Govern en funcions, el líder del PSOE recorre a la llei “com a excusa o com a pretext per no fer política”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia