Cultura

El veritable bar d'en Peris

L'entranyable bar d'en Peris de la incombustible sèrie de TV3 El cor de la ciutat es diu en realitat Bar Versalles. I el seu Peris particular és en Pere Heredero. Així ho explica l'historiador Pau Vinyes i Roig en el llibre Pere Heredero, una veritable vida versallesca. Entrevista a un andreuenc de soca-rel, que es presenta dijous 28 de juny al mateix Bar Versalles.

Aquest llibre és fruit d'una llarga entrevista a l'antic propietari del Bar Versalles, en Pere Heredero, que va servir d'inspiració per al Bar d'en Peris de la sèrie catalana El cor de la ciutat, en la seva etapa inicial al barri de Sant Andreu.

Segons Vinyes, el llibre “vol ser un homenatge a un home que ha fet de la seva vida una passió per un ofici que l'ha dut a conèixer molta gent. Un home arrelat en el Sant Andreu de Palomar que el va veure néixer, i què ha mantingut ben viu l'orgull de ser de poble”.

La revetlla de Sant Pere i Sant Pau ha estat el dia escollit per a la presentació del llibre, que es produirà a les 8 del vespre, al Bar Versalles (C/Gran de Sant Andreu, 255). En l'acte hi participaran, a més de Pau Vinyes i Pere Herrero, la regidora del districte de Sant Andreu, Gemma Mumbrú, el conseller de cultura del districte, Joan Pallarès, l'exregidora, Sara Jaurrieta i els actors catalans Jordi Banacolocha i Carme Abril.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.