Les germanes Forellad tornen per Sant Jordi

Cerdanyola aporta un bon nombre de novetats literàries al mercat de Sant Jordi. Possiblement la més important sigui la reaparició de les germanes Lluïsa i Francesca Forellad al mercat editorial amb dues novel·les, una cadascuna, El primer assalt de Lluïsa Forellad, i La vostra sang de Francesca. La primera novel·la se situa en la Barcelona dels anys seixanta i tracta sobre la passió de viure i la recerca de la felicitat en l'obrer barri del Clot. La vostra sang és la primera novel·la de Francesca Forellad i recrea la vida de Guifré el Pilós. L'autora portava vint anys preparant l'obra.

Per altra banda, també és present per Sant Jordi el cerdanyolenc Isidre Grau, que publica La pell dels anys; un volum de contes escrits entre 1981 i 1994. També és a les llibreries la poetessa, escriptora, pintora i docent Marutxi Beaumont, que a finals de l'any passat va obtenir el Premi Montflorit de Poesia pel poemari L'arquitectura de l'aire, una reflexió crítica sobre com l'urbanisme ha malmès la natura.

Finalment presenten obra Josep Maria Riera -Els oficis de la tipografia, que aborda la desaparició dels oficis relacionats amb la tipografia-, i Rudy Gnutti, que ha editat un llibre-CD, Sampler d'amor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.