cultura

reus

cultura

40 anys de la biennal Fotosport

El saló dedicat a la fotografia de l'esport exhibeix les seves obres al Centre de la Imatge Mas Iglésies

Fins al 8 de desembre es pot visitar al Centre de la Imatge Mas Iglésies de Reus la XXI Biennal Internacional de Fotografia de l'Esport, el Fotosport, que enguany, a més, compleix 40 anys de la seva història. Organitzada pel Club Natació Reus Ploms, la biennal, que està comissariada per Josep M. Casanoves, exhibeix un centenar dels treballs dels 1.758 de 171 autors que viuen a 38 països.

Amb motiu del quarantè aniversari del saló fotogràfic, l'exposició també exhibeix alguns elements que evoquen la història del certamen, com ara els catàlegs, les medalles que s'atorguen a les fotografies premiades i els cartells anunciadors de cada biennal. Així mateix, es projectaran els vídeos de les entrevistes amb Enric Pàmies, creador del certamen, i l'escultor Ramon Ferran, autor de les medalles del saló. També s'ha editat un llibre-catàleg que recull les cent fotografies premiades i fa un passeig per la història de la biennal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.