El musical infantil «La petita màgia dels Ki-Kids» arriba a Reus

El musical La petita màgia dels Ki-Kids, un espectacle familiar «a l'estil de Broadway» amb guió i direcció del televisiu Àngel Llàcer –el director de l'acadèmia d'Operación Triunfo–, es representarà al Teatre Fortuny de Reus el dia 19 de setembre en doble funció de tarda (16.30 i 18.30). Es tracta d'un espectacle en català i anglès per a nens i nenes a partir de 3 anys, protagonitzat pels personatges d'una popular sèrie infantil creada per Roser Pujol i distribuïda en DVD. Àngel Llàcer el dirigeix i també en firma la dramatúrgia. Els actors que representen els personatges dels dibuixos animats són Robert González (Kio), Nerea de Miguel (Kia), Laia Piró (Pekas), Guillem Albà (representa els oficis), Albert Requena (girafa Kukie) i Jordi Inglada (Mister K).

Ki-Kids és un programa d'entreteniment educatiu format per CD, DVD, llibres, jocs, revistes i en versió en línia (www.ki-kids.com). És un complement per a l'aprenentatge indirecte de l'anglès per a infants molt petits, que treballa en la doble immersió. Un dels personatges només parla en anglès i els altres ho fan en català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.