Étienne de Massy guanya el Vad

El Festival Internacional de Vídeo i Arts Digitals va lliurar ahir els premis

El Festival Internacional de Vídeo i Arts Digitals Vad va lliurar ahir al vespre al Centre Cultural la Mercè, de Girona, els seus guardons. El festival, però, continua fins a finals de la setmana vinent perquè el públic pugui veure les obres seleccionades en aquesta edició i, entre elles, els treballs premiats pel jurat. El Vad desenvolupa les seves activitats a la Casa de Cultura, la Mercè i el Niu del Bòlit a la Rambla.

L'obra guardonada amb el premi Vad com a millor treball presentat a aquesta edició en qualsevol format, Somnia_3 d'Étienne de Massy, és un treball amb referents del cinema de ciència ficció, però com ja s'ha dit, amb una escriptura renovada. El premi Fundació Fita, dotat per aquesta entitat amb 2.000 euros per reconèixer la millor obra creada a les comarques gironines, ha estat per a Zeitriss, de Quimu Casalprim.

Els premis Metrópolis, que atorga aquest programa de televisió, s'han concedit a El tránsito, d'Elías León Siminiani; Vortice Remixer, de Marcelo Fica, i El errante, de David Yáñez, que el programa de TVE emetrà en un especial el dia 25 d'octubre i també oferirà fins al 31 d'octubre a través del seu web.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.