Futbol català

Pere Aguado, fi de cicle

Futbol. 1a catalana. El president del Figueres no es presentarà a la reelecció i passa el relleu a José Antonio Revilla, gerent del patrocinador

Pere Aguado ha decidit tancar el seu cicle com a president del Figueres. El club té obert el procés electoral –si hi ha més d'una candidatura, les eleccions seran el 30 de març– i Aguado se n'ha desmarcat. “Presento la meva candidatura... a la jubilació”, va anunciar ahir. President entre el desembre del 2002 fins al juny del 2006 (amb l'equip a segona B), Aguado va tornar a assumir el càrrec amb la refundació, l'agost del 2007. “Si pensem en el que va passar i ens diuen que ara estaríem on estem, no ens ho hauríem cregut”, va explicar Aguado, que va passar el relleu a José Antonio Revilla, vicepresident i gerent del principal patrocinador, Argon. “Ell és qui ha d'encapçalar la nova etapa, tot i que caldrà veure si sorgeix alguna altra candidatura... que ho dubto”, va dir Aguado, que es va oferir a formar part de la nova directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.