Futbol català

Micaló i Crous canvien el Manlleu pel Figueres

Futbol. 3a divisió. La Unió anuncia dues incorporacions més i ja té dinou components per a la seva plantilla a la tercera divisió

La Unió Esportiva Figueres va fer oficial els fitxatges de dos jugadors procedents del Manlleu, Lluís Micaló i Lluís Crous. El conjunt empordanès ja va pescar a Manlleu David Busquets, que coincidirà amb els seus dos excompanys d'equip. Amb aquestes dues incorporacions, la plantilla del Figueres que dirigirà Arnau Sala a la tercera divisió ja té dinou components.

“Si no veiés possible que el Figueres intenti l'ascens a segona B, no hauria vingut. Aquest és el lloc idoni per pujar de categoria”, afirma un ambiciós Lluís Micaló, que la temporada passada la va començar a l'Sporting Maonès, però que en el mercat d'hivern va fitxar pel Manlleu, equip amb el qual va tenir molt de protagonisme a l'eix de la defensa. Micaló, que tot i l'experiència que acumula, només té 22 anys, està cridat a ser un dels puntals en la defensa figuerenca: “El Figueres, des de la refundació, està fent les coses molt bé i amb professionalitat, que és el que busco jo”, afegia.

L'altre fitxatge, Lluís Crous, de 21 anys, arriba al conjunt altempordanès després d'estar mitja temporada sense poder participar amb el seu equip a conseqüència d'una lesió en un genoll que el va fer passar per la sala d'operacions: “Buscava un canvi d'aires. Conec alguns jugadors de l'equip, amb qui ja havia compartit vestidor [va coincidir amb Busquets, Murga, Micaló i Grau en el Cassà] i això hi ha ajudat”, explica el nou mig centre de la Unió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.