Comunicació

TV3 estrena avui la sèrie ‘Un món bestial'

TV3 estrena aquest vespre la sèrie documental Un món bestial (20.25 h), que s'havia d'estrenar diumenge passat però va ser substituïda per un avanç informatiu a causa del gran foc de l'Alt Empordà.

Es tracta d'una nova sèrie documental que segueix l'aventura d'un grup de joves catalans que emprenen un viatge apassionant al cor de la natura per descobrir en altres continents paisatges on habiten serps, hipopòtams, elefants, lleons, girafes, àguiles i goril·les. Concretament, els protagonistes són estudiants universitaris de veterinària, biologia i ciències ambientals, entre d'altres.

Un món bestial és la primera vegada que TV3 enregistra amb recursos propis la fauna de diversos ecosistemes del planeta, amb incidència en les espècies més emblemàtiques i amenaçades.

Al llarg de set setmanes, el programa visitarà Kenya, Uganda, el Brasil, Tailàndia, i Veneçuela. En cada país els joves expedicionaris, un grup diferent a cada lloc, tindran l'ajuda de guies-professors que coneixen amb profunditat l'ecosistema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.