Política

Trias: “És trist perdre però és la democràcia”

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona assegura que vol continuar treballant al màxim pel bé de Catalunya i Barcelona

El dirigent convergent considera que és difícil tirar endavant “si no ens traiem cert grau d'independència de Madrid”

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha reconegut aquest dilluns que és “trist perdre, però és la democràcia”. En declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio, ha assegurat que, després de la derrota, “ara ens hem de posar a treballar i continuar lluitant per la nostra ciutat”.

Segons Trias, “hem de fer que Barcelona vagi bé i per això Catalunya ha de ser forta perquè és difícil seguir tirant endavant si no ens traiem cert grau d'independència de Madrid”. El fins ara alcalde de la capital catalana ha assegurat que vol continuar treballant al màxim pel bé de Catalunya i Barcelona: “Tenim molta feina per fer i hem d'espavilar”. I ha volgut afegir: “Ara hem de passar a l'oposició, ja sabem el que és, i fer una oposició constructiva, convé que Barcelona no perdi pistonada”.

Respecte al pes de CiU aconseguit en alguns districtes de la ciutat, Trias ha afirmat: “Hi ha districtes als quals ens és més difícil arribar, però això no és una cosa nova d'ara, ha estat així tota la vida. No hem sabut transmetre la il·lusió i l'entusiasme que teníem per Barcelona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia