Administracions

infraestructures

Seguiment a temps real de tràmits a Olot, Figueres i Lloret

Els tres ajuntaments implanten un gestor documental que permet saber en tot moment l'estat d'un expedient

Els veïns d'Olot, Figueres i Lloret de Mar podran saber en tot moment en quin estat de tramitació està qualsevol document seu registrat als respectius ajuntaments. Això serà possible pròximament gràcies al gestor de documents adquirit amb l'ajuda d'una subvenció de la Diputació per part d'aquests tres ajuntaments gironins.

Aquest gestor documental és una eina que ha de servir per gestionar tots els documents i especialment els electrònics que es tramitin a través del Business Project Management (BPM). Ha de permetre la gestió dels documents més enllà de l'expedient en què van encapsulats. En l'actualitat, no és possible accedir a un document sense entrar primer dins l'expedient i, per tant, tenir un mínim coneixement de com funciona aquest.

Per posar en servei aquest gestor, aquests tres ajuntaments hauran de seguir diverses fases. Per ordre, hauran de tenir un quatre de classificació, un quadre de Metadades de documents i expedients, un quadre de disposició, un quadre d'accessos, una Taula Relació de GD i expedients i la implantació a l'organització.

L'Ajuntament d'Olot va fent altres passos cap a la millora dels seus sistemes telemàtics i de comunicació interna. Així, ha aprovat recentment la implantació de fibra òptica entre l'edifici consistorial de Can Joanetes i també entre el primer i el nou arxiu comarcal del Puig del Roser. En l'anterior mandat, ja havia facilitat les gestions a la ciutadania amb una finestreta única i la gestió de la firma electrònica.

LA DATA

21.07.11
És quan es va acceptar la subvenció
per a l'ampliació i extensió del gestor documental.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.