Administracions

maresme

Mataró obre al ciutadà la carpeta de salut en línia

Els ciutadans de Mataró ja poden accedir, via internet, a la informació que fa referència a la seva salut. L'Ajuntament de Mataró va activar ahir el servei de carpeta de salut a través del web municipal, en un pas més cap a l'administració electrònica. Segons va explicar la regidora d'Administració i Atenció Ciutadana, Carolina Soler (CiU), aquest nou instrument requereix una acreditació personalitzada, com ara el DNI electrònic o el certificat digital Idcat. Aquest últim es pot aconseguir a l'oficina d'atenció ciutadana i en diversos centres cívics, prèvia descàrrega del formulari.

El coordinador de l'àrea de Promoció Econòmica i Innovació, Josep Pocurull, va informar que Mataró és la primera capital de comarca catalana que posa en marxa la carpeta de salut i que aprofita l'experiència pionera iniciada fa un any i mig al nord del Maresme per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Ahir també es va presentar la remodelació del nou web municipal, “que s'ha fet amb recursos propis de l'Ajuntament i amb cost d'inversió zero”, i que “facilita l'accés i la consulta i respon a les
demandes fetes arribar pels ciutadans”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.