Administracions

Albiol es queda sol promovent una entitat

Per segona vegada consecutiva, el PP de Badalona s'ha quedat sol a l'hora d'aprovar una subvenció municipal per a l'Asociación de Deportistas, una entitat amb seu a Madrid, integrada per exesportites d'elit i presidida per Cayetano Martínez de Irujo. El conveni es va aprovar ahir, durant la reunió de la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet, on tots els rivals d'Albiol s'hi van pronunciar en contra. L'Ajuntament de Badalona lliurarà 30.000 euros a aquesta entitat.

El regidor d'Esports, el popular Juan Fernández, explica que el primer conveni ha permès treballar la promoció de l'esport a deu escoles de Badalona i que, gràcies a aquest segon, es treballarà en onze centres (alguns repetiran), a través de classes magistrals d'exesportistes com Tomàs Jofresa. A més, Fernández al·ludeix a una enquesta de satisfacció feta a les escoles participants per justificar la renovació del conveni.

El PSC ha recordat que a Badalona “hi ha entitats que podrien assolir molt millor els objectius de desenvolupament de l'esport”, CiU lamenta que es donin 30.000 euros a aquest projecte “mentre els nens de l'esport de base es dutxen amb aigua freda” i ICV-EUiA es desmarca del “famoseo” i defensa que el model és “fomentar la xarxa de la ciutat i la pràctica esportiva de base amb les entitats de Badalona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia