Medi ambient

medi ambient

Concert de protesta al cap de Creus

El restaurant del far es va omplir en l'acte de rebuig al tancament de la carretera que proposa Medi Ambient

El restaurant del far del cap de Creus es va omplir dilluns a la nit en el concert de protesta que va organitzar un grup de veïns per lluitar contra la idea del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de restringir l'accés amb cotxe al far. Segons fonts de l'organització, aquest serà el primer d'una sèrie d'actes, que estan previstos per Nadal i per Setmana Santa, com a protesta contra aquest projecte amb el qual no estan d'acord. De fet, els propietaris del restaurant on es va organitzar el concert temen que hauran de tancar, i fins i tot l'Ajuntament de Cadaqués rebutja la proposta. L'alcalde, Joan Borrell, ha assegurat que mentre sigui en el govern municipal aquest tancament no serà una realitat, i ha recordat que la carretera és de propietat municipal.

El director territorial de Medi Ambient a Girona, Emili Santos, ha explicat que el projecte per tancar l'accés a la punta del cap de Creus és només una de les propostes que es fan en el pla d'ordenació de la zona amb l'objectiu de protegir-la, i recorda que aquest espai és una reserva integral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.