Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

El PSC reclama a CiU solucions per a Ryanair

Els socialistes es comprometen a garantir l'estació intermodal de Girona

Els socialistes gironins volen apostar fort, ja en plena campanya, per les infraestructures, un debat d'altra banda recurrent. Dos elements sobresurten: l'aeroport de Girona i la necessitat de solucionar la polèmica amb Ryanair i l'aposta pel cobriment de la via del tren convencional i la supressió del viaducte de Girona amb finançament estatal, a la qual s'ha compromès el cap de llista a les generals, Àlex Sáez.

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Girona va denunciar ahir l'actitud del govern municipal de CiU en el cas de Ryanair. Pia Bosch, cap de l'oposició, ha exigit a l'equip de govern de Girona que sigui contundent amb el govern català i deixi de pensar en clau de partit per pensar en clau de ciutat. El PSC reclama a la Generalitat que faci un esforç per reprendre les negociacions amb Ryanair. I, en aquest sentit, Sáez aposta pel cobriment de la via del tren convencional al pas per Girona i es proposa la supressió del viaducte, amb finançament estatal, per afavorir el desenvolupament i la transformació urbanística de la ciutat, vinculada a l'estació intermodal, que ha de funcionar com a xarnera de les comunicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.