Serveis

Uns set-cents nois prenen part en el novè cros escolar de Blanes

Unes set-cents escolars de Blanes van participar diumenge en la novena edició del cros de la vila, a l'exterior de la Ciutat Esportiva. L'alta demanda va fer ampliar les inscripcions previstes, segons informa l'Ajuntament de Blanes.

Els nois i noies dels centres escolars de primària secundària de Blanes van completar els recorreguts preparats, que oscil·laven entre els 500 metres i els 1.650.

Construcció del camp

El novè cros escolar de Blanes va tenir lloc a l'espai on es començarà a construir el primer dels dos camps de futbol previstos a la ciutat esportiva.

En l'última de les nou curses, prevista per a atletes que haguessin nascut el 1997 o abans, van poder coincidir els nois i noies amb els seus pares i mares. Ara els deu primers classificats de cada categoria competiran en el Cros Jocs Emporion de Figueres, el dia 31. A l'acte de lliurament de premis, hi va haver l'alcalde accidental de Blanes, Nicolás Laguna (PSC) –Josep Marigó era de viatge–; el regidor d'Esports, Xavier Marcos, i la responsable d'esports del Consell Comarcal de la Selva, Isabel Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia