Urbanisme

urbanisme

El jutge arxiva la causa de Can Juncadella

Creu que ni l'arquitecta de Lloret ni el de la Generalitat han comès cap delicte

La causa contra l'arquitecta municipal de Lloret de Mar i l'arquitecte de la comissió d'Urbanisme de la Generalitat pel cas de Can Juncadella ha quedat arxivada. El titular del jutjat de primera instància i d'instrucció número 5 de Blanes no veu delicte en la feina feta per aquests dos tècnics. “La seva actuació va ser correcta i no va atendre cap més raó que la d'actuar normalment en el desenvolupament de les seves obligacions”, diu el jutge en la interlocutòria de sobreseïment.

L'Ajuntament de Lloret de Mar es va felicitar ahir per la decisió del jutge, tot i mostrar-se prudent, perquè s'hi pot interposar recurs. “Estem contents, perquè el jutge no hi veu delicte”, va assegurar Jordi Martínez, tinent d'alcalde d'Urbanisme, que hi va afegir: “Els arquitectes i l'Ajuntament han fet la feina com s'havia de fer i d'acord amb la llei.” Martínez va admetre que no estaran “tranquils” fins que la sentència sigui ferma.

La decisió del jutge d'arxivar el cas fa encara més difícil que s'aturin les obres a la finca, com reclamen tots els partits del Parlament –a l'Ajuntament, CiU, PSC i ERC se'n van desdir–. “Si el jutge no hi veu delicte, què hem d'aturar?”, va remarcar Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.