Urbanisme

Lloret encarrega la redacció d'un projecte de rotonda a Canyelles

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha encarregat a l'empresa EP Enginyeria Grup 7 SLP la redacció del projecte de rotonda d'accés a cala Canyelles des de la carretera GI-682, per un import de 8.000 euros més IVA. Segons va explicar l'alcalde, Romà Codina, l'Ajuntament va demanar a la Generalitat si es podia fer un carril d'acceleració en aquesta cruïlla per disminuir-ne la perillositat, atès que hi ha un canvi de rasant. “Vam proposar fer alguna cosa semblant al que hi ha a Lloret Residencial però van dir que no, que seria millor fer una rotonda, i per això s'ha encarregat el projecte, i quan hi hagi diners pressupostats es podrà tirar endavant”, va explicar Codina. Encara no s'ha acabat de definir, però, qui s'hauria de fer càrrec del cost d'execució del projecte.

Els veïns de la zona es van queixar ja fa uns mesos del perill que representa sortir de Canyelles perquè els vehicles que circulen per la carretera de Tossa solen anar de pressa i hi ha un canvi de rasant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia