Societat

GASTRONOMIA

La pastisseria barcelonina Canal guanya el Concurs millor croissant de mantega de l'Estat

La pastisseria Canal de Barcelona ha guanyat el IX Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2016, que s'ha disputat a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Toni Vera, de la pastisseria Canal, s'ha imposat entre els 42 pastissers d'arreu de l'Estat que han presentat els seus croissants artesans a concurs. La pastisseria Canal, amb establiments al carrer Muntaner i Calvet de Barcelona, va néixer l'any 1970 i elabora brioixeria i pastisseria clàssica i contemporània i té servei de càtering. Des que ha rebut el premi, ha multiplicat per vuit les vendes de croissants.

El campionat, que aquest any ha arribat a la novena edició, està organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona per incentivar i premiar els coneixements i habilitats dels pastissers artesans en brioixeria. Entre els guanyadors d'edicions anteriors hi ha pastisseries com Vallflorida Xocolaters (2015), Oriol Balaguer (2014), Ochiai (2013), Sweet by Abraham Balaguer (2012), Turull (2011) o Hofmann (2010). El jurat format per reconeguts professionals de la pastisseria han valorat les peces presentades tenint en compte: gust (40 punts), alveolat (15 punts), fullat (15 punts), color (10 punts), format (10 punts) i acabat (10 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]