L'Espai Tolrà de Castellar ja és la seu de les noves dependències de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Castellar del Vallès ha inaugurat aquesta setmana el nou punt d'atenció a la ciutadania situat a l'Espai Tolrà, a la banda del carrer de Portugal. Les regidories de Benestar Social; Igualtat i Salut; Educació i Civisme; Gent Gran, i Immigració, Cooperació i Voluntariat ja s'hi han traslladat, i des d'ara coincidiran en aquest espai, on ja hi havia tant la regidoria de Joventut com l'Espai Jove. D'aquesta manera, es podran incidir millor en la coordinació de les àrees.

Les noves dependències municipals, que s'han finançat amb 402.000 euros procedents del FEIL, inclouran també, a partir del gener, una delegació del Servei d'Atenció Ciutadana (SAC). Tot i això, aquest organisme es continuarà podent trobar al Palau Tolrà, l'altra seu principal de l'Ajuntament.

A l'Espai Tolrà hi treballaran una trentena de persones. L'alcalde de la vila, Ignasi Giménez, que ahir va visitar les noves dependències, va aclarir que, d'aquesta manera, esdevindran «el segon equipament municipal més gran de Castellar quant a nombre de treballadors».

Segons Giménez, el fet que les regidories de l'Àrea Social disposin ara de més espai «repercutirà directament en la qualitat de l'atenció que rebran els ciutadans». Tot i això, amb el trasllat s'acompleix un altre objectiu, acostar físicament l'administració a una de les zones de més creixement residencial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.