Josep Maria Martí i Salvador Cot, candidats a degà del Col·legi de Periodistes

Els periodistes Josep Maria Martí i Salvador Cot encapçalen les dues candidatures que s'han presentat al deganat del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), que celebrarà eleccions el proper 12 de març. En les eleccions al CPC es fan dues votacions: una pel deganat, igual a tot Catalunya, i l'altra, amb llistes obertes, per la junta de cada demarcació (Barcelona, Girona, Tarragona, Terres de l'Ebre i Lleida). El termini per presentar candidatures acaba dilluns que ve.

La candidatura de Martí –que té el suport de l'actual degà, Josep Carles Rius, que no aspira a la reelecció– presenta per Barcelona una llista integrada per Ramon Besa, Jordi Basté, Núria de José, Neus Bonet, Marc Vidal, Montserrat Armengou, Sílvia Heras, Xavier Mas de Xaxàs, Ana Jiménez, Francesc Espiga, Teresa Cendrós, Montserrat Rius, Francesc Escribano, Enric Frigola, Pilar Casanova, Alícia Oliver, Marga Soler i Anna Comas.

Pel que fa a la llista per Barcelona associada a la candidatura al deganat de Cot, que es presenta per segon cop com «la llista renovadora enfront de la continuista», hi figuren Pilar Antillach, Aurora Antón, Ignasi Aragay, Josep Cabayol, Magí Camps, Irene Caparrós, Bernat Capell, Oriol Cortacans, Pere Ferreres, Llibert Ferri, Patrícia Gabancho, Josep Garriga, Anna Grimau, Jordi Muñoz, Enric Sierra, Teresa Turiera-Puigbó, Esther Vera i Joan Vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.