TV3 renova «Oik mentns?» fins a final de curs i en potencia el debat

Prescindirà dels col·laboradors en les noves entregues i apostarà per l'actualitat

L'edició d'avui, dedicada al món laboral, era l'última de les 13 entregues previstes inicialment d'Oik mentns?, una de les grans apostes de TV3 per a la graella del primer trimestre del 2009. El debat juvenil, que presenta Roger de Gràcia, no ha obtingut l'èxit del seu antecessor, No em ratllis!, i s'ha mantingut en audiències d'entorn el 10% i els 320.000 espectadors de mitjana.

TV3, però, torna a confiar en el programa per a la franja de màxima audiència del dimarts fins al mes de juny, tot i que amb algunes modificacions respecte al format inicial. A partir del 21 d'abril s'emetrà un reformulat Oik mentns? en el qual es donarà més èmfasi al debat i s'apostarà també per l'opinió dels joves en relació amb els temes d'actualitat. Segons va explicar la directora d'Oik mentns?, Lali Colomé, «l'essència del programa és la mateixa, però es prioritzen els aspectes més d'un talk show». Es mantenen els reportatges de Susanna Bergés i Óscar Rodríguez, però se suprimeixen les seccions dels col·laboradors; el contrapunt humorístic al debat. També s'està estudiant si incloure-hi convidats depenent del tema a tractar.

La política serà el tema central de la primera edició renovada. L'objectiu es debatrà sobre qüestions d'actualitat. També es debatrà sobre el dret a decidir dels menors, en casos d'avortament, operacions; una de les polèmiques de les últimes setmanes. Si els joves estan perdent els valors o si arran de la crisi s'estan plantejant una altra manera de consumir són altres debats previstos. Colomé també va explicar que estan estudiant incloure-hi una secció de repàs i comentari de les notícies rellevants de la setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.